Skip to content

Projecten

Projecten

Fotografie

ThemeDaze

During the first Covid lockdown some hero started the group “Themedaze2020”. A creative open minded group where you could join in dressing up according to themes. After the lockdown we continued in another group called “ThemeStayz”, because nobody wanted to stop! Now we are the small community “ThemePlayz”.

Zwart Wit

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag. Vaak betreft het de natuur als onderwerp, soms mezelf. Hier een kleine greep uit het werk dat ik afgelopen jaren maakte.

 

 

Kleur

Zwart wit is mooi, maar ik hou toch het meeste van kleuren fotografie. Kleur fascineert me. Al mijn leven lang verzamel ik mooie afbeeldingen. Sinds de aankoop van mijn camera maak ik ze nu zelf, dat geeft me veel plezier.

 

Collages

Ik verzamel al mijn hele leven afbeeldingen. Als ik hiermee bezig ben ontstaan er bijzondere selecties. Deze vertellen mij als een soort tarot wat er zich in mijn onderbewuste afspeelt.

Tekeningen

Tekenen doe ik al vanaf het moment dat ik een potlood kon vasthouden. Dit is mijn wereld, hier kan ik alles maken wat ik fantaseer. Ik maak ook tekeningen in opdracht, door verhalen te verbeelden in symbolen.

Collage workshops

Ik geef al jaren collage workshops. Het is een manier om dromen te vangen, een aanleiding tot gesprek. Het zijn altijd bijzondere sessies die veel losmaken en zich in een visuele herinnering samenvatten.

Naam
Email *
bericht *